Nah sziasztok!
Sikerült hozzájutnom egy ajándékpéldányhoz, egy társunk jóvoltábol, ezuton is köszönöm neki...
a lemezen van pecs, leirás, stb....
az 1.1 es pecs-et kinyitom, feltelepitem egy pecs könyvtárba, majd amikor futtatom, akkor akadok csak el...
be kéne valami *.cst fileokat állaitani, meg ilyesmi...hát nem sikerül.....
szoval ha valaki tudja mit és hogyan peccseljek, állitsak, azt is megköszönném...
továbbá, nézegettem oldalakat eme témában, hát az egyetlen valamire valot a www.f1managers.eu oldalon találtam meg....
regisztráltam és benéztem a letöltésekbe, s találtam videokat 2004 es, meg 2006 os beállitásokrol...de magát a peccset seholsem...valaki tud infot ez ügyben?
illetve kerestem az oldalon forumot vagy ilyesmit, hogy ott érdeklődjem ezt meg, dehát nemigen találtam....
ott olvastam hogy készül a 2007 es pecs is....erröl is jo lenen tudni mindent, illetve ha van valaki aki ebben benne van szivesen segitek a forditásokban is (magyaritás)....
találtam magyaritást a játékhoz, de nem teljes, illetve csak az alaphoz jo....
egyedül amugy sem merek belebarmolni a txt.-be, mivel nem tudom, hogy fontosak-e a karakterek száma, stb....még nem magyaritottam emigyen.....:)
szoval vannak kérdéseim....böven...
ja a gém...
kár hogy csak 16 bit-en megy....
amugy szép és jo...
a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy probáltam uj sponzorokat (már az elején) lesezrződtetni a jövö évre (1999), de nem igazán jött össze....
a tesztelések során hogyan állitok a szárnyakon, alvázon? vagy ebben nincs ilyen mint az EA-s F1 managerben?
a futam,ok után - vagyis minden futam elött- állitgatni kell a sponzorok meghivását is és mindent?
bocs, hoyg ennyi a kérdés, de a leirás (kéziköünyv) erössen angol nyelven irodott....:)))
elöre is köszi mindent....
Klemy.