Talán csak véletlenül, -nem tudom,- mindenesetre most mást írsz, mint az 5028. hsz-ban (ott azt írtad:
az önkormányzati normatív támogatás összességében 30 %-kal csökkenne )
Talán csak véletlenül, -nem tudom,- mindenesetre nem emeled ki, azt, hogy
Az állami költségvetési törvényjavaslatban. És az utána következő mondat sem kap jelentőséget (
az önkormányzati oktatási-nevelési intézmények tekintetében kb. 1 milliárd forint saját finanszírozásra lesz szükség), pedig az érdi "Városházi tudósítások" topikban szerintem ennek volna több jelentősége.
Egészen biztosan több, mint annak, hogy országosan mi történik-az egy másik topik témája és lehet ragozni -meggyőződésem szerint napokig, hetekig, idéztem is rá és még tudnék idézni sajtóhíreket.
Persze, hámozhatjuk tovább a lufit ebben a topikban, de a számok nagyon hamar megmutatják magukat az érdi költségvetési számok tekintetében. És ennek van jelentősége szerintem: az érdi oktatási intézményrendszert miből finanszírozza az érdi önkormányzat?
Ha 2006-ban 2005-höz képest 200 millióval kevesebb pénzt jutatott az állam és ehhez képest 2007-ben 2006-hoz képest még 500-600 millóval (általam becsült szám!!!!!!!!) csökkenti, akkor milyen lehetőségek vannak?