citrompótló Creative Commons License 2006.12.02 0 0 27
Újra itt:)

Tegnap MM pubban voltam-nagyon rég nem jártam ott, de most végre rászántam magam...meg kell mondjam, kellemes csalódás volt...bár 2 óra után teljesen megtelik a pincehelyiség füsttel:)
A kellemes csalódás nagy részét valószínűleg a tegnapi formám adta meg...pocsék kedvvel mentem le, és úgy jöttem ki, mint akit kicseréltek:) Mindenekelőtt nagyon jólesett énekelni, mert legalább kijött 20 kiló feszültség-1 nagyon, egy pedig kevésbé érfelvágós számmal (My immortal, Underneath your clothes)+egy totál beégés Bohemian Rhapsody, és egy fél fokkal jobb Wake me up before you go-go:) viszonylag jó aránynak mondható. (Viszont az nagy általánosságban el kell mondja,mhogy szerintem ha az ember depressziós, akkor a feszültségek nagy részét ki tudja énekelni magából)
Szóval MM:
Kicsit sznob társaság, az árszínvonal az nagyon magas. A hely mellékesen tele van kiváló énekesekkel, musicalszínész-palántákkal és a színházas körökben többé-kevésbé ismert alakokkal. A hely kellemes pincehelyiség, ízléses graffitik, meleg színek, plusz egy fénykibocsátó eszköz, aminek a működése 1,5 óra után rmekül látszik a cigifüstben. Nagyon hangulatos...csak ugye pince, kis szellőzés...stb:(
A műsorvezető-bizonyos Gábriel/NoPara társaság-átlagosan jónak mondható, én hiányoltam részéről a "hangulatcsinálást". Alapjában véve jól vezeti a műsort, de a szellemesség nekem nagyon hiányzott---dehát én elkényezetett vagyok, mert ismerek néhány überintelligens és/vagy igényesen humoros műsorvezetőt:P:)
De ettől még szeretjük Gábrielt is-tényleg, ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki legalább egyszer, mert azért neki is van egy stílusa, és ugyebár ízlések, és pofonok:)
Árak:
rostos gyümilé: 120ft/dl
koktélok: 1000-1500ft
röviditalok(körülbelül): 450ft--1000ft
szóval nem a legolcsóbb hely, viszont minőségi:)

Remélem sikerült egy kis kedvet csinálnom a helyhez:)
Előzmény: citrompótló (26)