M412313 Creative Commons License 2006.12.02 0 0 20
Nagyon szép álomvilágban éltek komolyan. azért nekem is lenne egy kolosszális ötletem mivel sokan utaznak pénteken igy egy két közvetlen EXPRESSZ kéne pl
Szombathely Celldömölk Pápa GyörSzabadhegy Győr Komárom Tatabánya Kelenföld Kőbánya-kispest Cegléd első része a vonatnak továbbmenne Szolnok Kisujszállás Karcag Püspökladány Debrecenen át Nyiregyházára illetve a vonat utolsó része meg Kecskemét kiskunfélegyházán át Szegedre, a vonat csak a felsorolt állomásokon állna meg, közlekedjen éscsak helyjegyköteles lennen 7db 2.osztályu 2db 1osztályu kocsival EX963-6 vonatszámmal visszafele meg EX964-5 vonatszámmal a másik elképzelésem meg szintén EXPRESSZ Pécs Szenlőrinc Gódisa Dombóvár Rétszilas Sárbogárd Pusztaszabolcs Kelenföld Köbányő-felső Rákos Gödöllő Aszód Hatvan Vámosgyörk Kál-kápolna Füzesabony Nyékládháza Miskolcra És az lenne a szép benne hogy a 2 vonat kelenföldön bevárná egymást egymás melleti vágányon és 10perc tartozkodással
És a pécsi vonat 8kocsibol állna 7 2osztály 1 elsőosztály

Egy ilyet kéne a mávnak megjátszani nem lenne szerintem elvetélt 5let

2osztályu kocsik csak BKO az 1osz meg Ao

És ezzel ugy durván 500,000ftot össze lehetne szedni ami évente 25.000.000ft lenne