BeZe1974 Creative Commons License 2006.12.01 0 0 4779

Sziasztok.

Egy elozo hozzaszolo panaszolta hogy a szivacs kilatszik az ablaknal kozepen, szerintem azt nem kellene bantani az gyarilag olyan minden Lacettin :)

A masik a matricas reklamszerzodesek.

Nos en 3 honapja hasznalom a hirautomat mar igy, es eddig nagyon pozitiv a tapasztalat. Mindig pontosan es kulturaltan fizettek. Ha jol tudom van meg valaki akinek ugyanilyen konstrukcioja van itt a forumon. Egy bokkeno van ez bevallaskoteles jovedelem :) Tehat ha minimalberen van valaki annak tuti megdobja a bevetelet. Dolgozunk az ugyon a konyvelommel mit lehetne csinalni. Amugy ez olyan mint egy alberlet amig nem szolsz az allambacsinak van addig nem biztos tudnak rola.

Nehany autoval kapcsolatos tapasztalat es kerdes:

- 7500 km van benne es eddig lekopogom kivalloan megy. Igazabol 150 folott nehez megfogni a gazpedalt mert onnet meg nagyon menne :)

- A multkor az Azsia centerben az alagsori garazsbol kiallva a hatso jobb kerek felol ilyen ismetlodo surrogo hangot hallottam, nagyon halk de engem zavar. Mint amikor ket elem egesz picit egymashoz er. Nem jottem ra milyen nyomtam padlofeket hatha a fekpofa de nem halgatott el viszont par razos godros ut es elhallgatott. Eddig 2x hallottam ezt a hangot, mi lehet?

-Egy fontos kerdes. Lehet az Elite Lacettibe beepitettni a kijelzore fogyasztasmerest mert engem borzasztoan zavar, hogy nincs benne es marhara sem idom sem energiam jegyzetelni es szamolgatni. Az biztos a computer tudja merni mert meg a Matizban is van ilyen, ha radugod a meromuszert a csatijara, csak kerdes kijeleztetni is?

- Egy apro zavaro tenyezot azert fel tudok hozni a Lacettimen amin a mernokoknek dolgozniuk kellene egy kicsit. Esos idoben a vezeto oldali ablak olyan koszos lesz alig latsz ki. A lapatok altal elhuzott mocskos viz kozvetlenul oda csapodik le es nagyon zavaro. Ha feltennek legterelot oda valoszinu segitene de meg nem volt idom venni.

Egyelore ennyi en is megprobalok surubben irogatni mert eltuntem.

Előzmény: georgbob (4774)