Hali Kóma!
Nem tudom, melyik matricára gondoltál, de nálam éppen futóban van egy matrica-ügy.
Semmi bonyolult, csak az új fórum honlapcímét szerettem volna matricában megcsináltatni. Semmi logo, embléma, bonyodalom, csak egy 4*17 cm-es átlátszó alapon fekete betűs matrica www.lacetti-klub.hu felirattal. Gondoltam itt Keszthely környékén csinálok egy kis reklámot. Két próbadarabban állapodtunk meg, ha ez jó és kiderül, kinek és mennyi kell még és mi lesz a végleges formája a matricának, akkor kell még 50 vagy 100 db belőle, kívül-belül ragasztós, üvegre, kasztnira, fehérben, feketében stb.
A méretarányos írást nov. 16-án bevittem egy nyomdába, amit vállaltak bár kissé húzósan, de nov. 17-estére. Legalábbis 90%-ra mondták. De ha valami oknál fogva nem is sikerül, akkor hétfőn tuti meglesz. Mondtam, hogy nekem kellene 17-én, de ha nem megy semmiképp, akkor utána már nem sürgős, ráér 21,22,23 vagy valamikor a héten, amikor van kapacítás, csak legyen meg és hívjanak ha kész. (18-20 között mentem sokat a kocsival, + akkor volt kisuvickolva mindenhol, lehetett volna ragasztani a tiszta kasztnira, meg a fél dunántúlon reklámozni:-))
17-én este bementem hozzájuk a matricákért, de sajnálattal közölték, hogy aki csinálta volna éppen külföldön van, így csak hétfőn lesz meg, de úgyis hívnak ha mehetek értük.
Na most eddig nem hívtak.....Hmmm
Már bánom, hogy ennyi időt is rájuk áldoztam, ugyanis egy másik helyen van ismeretségem, asszem a jövő héten megkeresem őket! Kár, hogy miután leadtam, az első helyen, akkor tudtam meg ezt!
Mellesleg a matricáról nem mondtam le, mindenképpen meglesz, csak kissé zűrös volt az elmúlt két hét.
Árban sem lenne hatalmas, párszázért elkészülne ez az egyszerű forma attól függ, mennyit lehet elosztani egy m2-be. 1 m2 valami tizenegynéhányezer Ft, viszont az árat nagyban drágítja, ha színes logo, embléma is kell rá!! Kissé drágítja csak, ha különböző színű lenne a felirat, illetve külső vagy belső matricáról lenne szó!
Mellesleg most éppen olajmizériában vagyok. Ma voltam egy olajszaki nagykereskedő helyen olajért. Gondoltam veszek egy 4 lityis castrol 5w40-est magnatec-et. Kérdezték, mibe kellene. Mondtam, mire a szaki azt kérdezte, miért akarok egy gyengébb olajat az előírt 5w30-as helyett? Meg állítólag nem az a fontos, hogy 30 vagy 40-es a viszkozítása, hanem az API meg ILSAC előírásokat kell tüzetesen átnézni. (A lacsiba GF-III-as fokozatú kell.) Szóval elbizonytalanítottak. nem azt mondták, hogy a magnatec nem jó bele, csupán felhívták a figyelmemet, hogy ha 40-es olajat teszek bele, azzal nem javítok a helyzeten, hanem rontok. Tegyem bele az előírt 5w30-ast és az előírt API ill. ILSAC fokozatút! Na most legyek okos..... Így lehet, hogy mégis marad a castrol TXT softec 5w30 a magnatec 5w40 helyett.
A fene érti ezt az olajdolgot! A daciámba beleborítottam a régi arol vagy mifene szutyokolajat "oszt jóvan"! Mégis jó volt...mondjuk ez meg nem dacia..:-))