cinkeci Creative Commons License 2006.11.29 0 0 81

Sziasztok,

én csak szeretném megosztani Veletek, hogy sztem Dominika az egyik legfantasztikusabb hely a világon! Februárban voltam Puerto Plata mellett, Cabarete-ben, ami amúgy a világ 3. legnagyobb szörfparadicsoma! Tehát aki vizisport őrült, annak ez a legideálisabb hely, picit mindig fúj a szél, de rettentően süt a nap, szikrázó a tenger, és semmiféle tengeri szörnyűséggel, amiket korábban leírtatok, mi nem találkoztunk. Az Azzurro Club Hotelben voltunk, www.azzurro.com és fantasztikus AI ellátásban volt részünk. Nonstop lehetett kajálni reggeli-pizza szeletbár-ebéd-snack bár-vacsi este 11-ig és éjszaka pedig szintén működött egy snack bár reggelig. Isteni koktélokat ittunk reggeltől - folyamatában, lefekvésig:)

A dominikai emberek tündérbogarak, mindig vigyorognak és tiszták. Helyi járattal (9 személyes széteső félben lévő mikrobuszban 16-an) utaztunk felfedező körútra, és csöppet sem volt kellemetlen szag, nem vágtak át minket, pont annyiba került, amennyiben megállapodtunk.

Az egyetlen probléma az az volt, hogy mi nem szervezett útra mentünk, hanem saját szervezésben, és így történhetett meg, hogy a repcsi Santo Domingoba ment, de mi északon laktunk, ami 5 óra autóút volt az éjszaka kellős közepén hihetetlen utakon, egy hótismeretlen ország hótismeretlen taxisofőrjével egy lesötétített autóban...

Szóval aki Cabarete-be szeretne menni, mindenképp a Puerto Plata-i repteret válassza!

Én csak bíztatni tudok mindenkit: fedezzétek fel Dominikát:)