ghost69 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 316

nem rosszak ezek a kis brummik úgy ahogy vannak  ezekkel a kicsike dízelekkel.

2007be meglátjuk mit tojik a veréb rendszám meg regadó ügybe;én is attól függően  döntök aztán ráérünk kitalálni  ho  mit kell változtatni rajt.

előbb már jeleztem  bármivel módosítanánk rajta a motoron vagy a hajtáson az nem számít  mindenképp az  "autósokat"  akarják letépni 

a tizedik  bőrt is lehúznák rólunk.

Fapellet igaz jóval ocsóbb de  akkor  meg kitalálnának környezetterhelési díjat a gázolajba levő adó helyett. Arra nem kell gondolnod hogy nem jár előre  a sarcolásba  az eszük.

nem kell végleg letenni a vásárlásról egy két  pénzéhes  ostobba bürokrata miatt akik nem tudják az újdonságot elfogadni.

Mivel ez EU szabályozás: mopedautó és nem normálautó és ettől nagyon eltérni nem lehet kishazánkba  se.

egy kis kedvcsináló azoknak akik nem tudják mik is tképp  ezek a  kis járgányok

http://www.kodi-cars.de/Werk.46.0.html

ezek EUs képek de már kiadták ugyanezt a tipust a kinaiaknak tömeggyártásba.

nekem ez a vaccak indexes lap a 100kb.os  képeket se engedi befűzni azér dobom a linket

Én abba látnák egy fantáziát ha egy nagyobb fadobozba árulnák az egész járgányt a Baumaxba mint a szekrényt vagy a francia ágyat;és otthol összecsavarná az akinek van rá tehetsége vagy lennének

rá kis műhelyek akik a garanciát tartanák.

Így amiket használton leharcolva  berántanak a pápai bermuda háromszögbe azok helyett  egy normális ujhoz  lehetne jutni. és ezt komolyan gondolom.üdv! 

Előzmény: WooDoo (310)