nem rosszak ezek a kis brummik úgy ahogy vannak ezekkel a kicsike dízelekkel.
2007be meglátjuk mit tojik a veréb rendszám meg regadó ügybe;én is attól függően döntök aztán ráérünk kitalálni ho mit kell változtatni rajt.
előbb már jeleztem bármivel módosítanánk rajta a motoron vagy a hajtáson az nem számít mindenképp az "autósokat" akarják letépni
a tizedik bőrt is lehúznák rólunk.
Fapellet igaz jóval ocsóbb de akkor meg kitalálnának környezetterhelési díjat a gázolajba levő adó helyett. Arra nem kell gondolnod hogy nem jár előre a sarcolásba az eszük.
nem kell végleg letenni a vásárlásról egy két pénzéhes ostobba bürokrata miatt akik nem tudják az újdonságot elfogadni.
Mivel ez EU szabályozás: mopedautó és nem normálautó és ettől nagyon eltérni nem lehet kishazánkba se.
egy kis kedvcsináló azoknak akik nem tudják mik is tképp ezek a kis járgányok
http://www.kodi-cars.de/Werk.46.0.html
ezek EUs képek de már kiadták ugyanezt a tipust a kinaiaknak tömeggyártásba.
nekem ez a vaccak indexes lap a 100kb.os képeket se engedi befűzni azér dobom a linket
Én abba látnák egy fantáziát ha egy nagyobb fadobozba árulnák az egész járgányt a Baumaxba mint a szekrényt vagy a francia ágyat;és otthol összecsavarná az akinek van rá tehetsége vagy lennének
rá kis műhelyek akik a garanciát tartanák.
Így amiket használton leharcolva berántanak a pápai bermuda háromszögbe azok helyett egy normális ujhoz lehetne jutni. és ezt komolyan gondolom.üdv!