ghost69 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 306

én még a brumiautok műszaki vizsgáztatását sem látom célszerünek.

egy ilyen kezdetleges szerkezet vagy megy, ha nem -úgy  megy alkatrésznek

határesetek mindig vannak.

ez épp egy ilyen

az nem mindegy hol húzzuk meg.jellemzően  sajnos mindnt túlbonyolítunk.én emléxek olyan fényképekre hogy a micigliken is voltak rendszámok

aki kárt okoz az  kifizeti keményen vagy akárhogy behajtják rajta

aki nem tartja saját maga karba  kis autócskáját aki olcsón hurcolja ide oda

az meg is érdemli hogy széthulljon alatta.

ez az egész besorolás az autok közzé egy mesterséges akadály hogy nehogx elterjedjen  az országba.Nekem nagyon tetszenének a brumikák  de nem merek beleugrani  pont a törvény bizonytalanságai miatt.

mivel ezeken a kis járgányokon  jelenleg nem lehet nyerészkedni  alább sorolt dijakon a háveri körnek. jaa  az átírási adót  épp kifelejtettem. de lehet  mire leírom ujabb sarcokat találtak ki az új évre.

nem tudom követni a tisztelt D. kollega gondolatmenetét  ép ésszel a bürokratákon és a csókoshaveri körön(eredetvizsga) kívül ki akarja agyonsarcoltatni magát.

WooDoo!

a gőzmotor nem rossz alternatíva de egy ilyen szerkezetbe (max350kg) korlát miatt Stirling motort tudnék reálisan  elképzelni.az külső égés vitathatatlan   de ahhoz is kell vmi üzemanyag  bár az meg lehet  bármi ami éghető és biztonságosan tárolható.

szerintem nem is erről van szó hajthatná ezt akár süritett levegő  akkor is   rendszámot  tesznek rá  ha  rajtuk múlik.

Én magam részére  egy mc2 re tudnék szavazni vizes yanmar mocival