én még a brumiautok műszaki vizsgáztatását sem látom célszerünek.
egy ilyen kezdetleges szerkezet vagy megy, ha nem -úgy megy alkatrésznek
határesetek mindig vannak.
ez épp egy ilyen
az nem mindegy hol húzzuk meg.jellemzően sajnos mindnt túlbonyolítunk.én emléxek olyan fényképekre hogy a micigliken is voltak rendszámok
aki kárt okoz az kifizeti keményen vagy akárhogy behajtják rajta
aki nem tartja saját maga karba kis autócskáját aki olcsón hurcolja ide oda
az meg is érdemli hogy széthulljon alatta.
ez az egész besorolás az autok közzé egy mesterséges akadály hogy nehogx elterjedjen az országba.Nekem nagyon tetszenének a brumikák de nem merek beleugrani pont a törvény bizonytalanságai miatt.
mivel ezeken a kis járgányokon jelenleg nem lehet nyerészkedni alább sorolt dijakon a háveri körnek. jaa az átírási adót épp kifelejtettem. de lehet mire leírom ujabb sarcokat találtak ki az új évre.
nem tudom követni a tisztelt D. kollega gondolatmenetét ép ésszel a bürokratákon és a csókoshaveri körön(eredetvizsga) kívül ki akarja agyonsarcoltatni magát.
WooDoo!
a gőzmotor nem rossz alternatíva de egy ilyen szerkezetbe (max350kg) korlát miatt Stirling motort tudnék reálisan elképzelni.az külső égés vitathatatlan de ahhoz is kell vmi üzemanyag bár az meg lehet bármi ami éghető és biztonságosan tárolható.
szerintem nem is erről van szó hajthatná ezt akár süritett levegő akkor is rendszámot tesznek rá ha rajtuk múlik.
Én magam részére egy mc2 re tudnék szavazni vizes yanmar mocival