Ormió Creative Commons License 2006.11.27 0 0 4767

1,6 SW-mel 20 ezer Km-nél a második izzócserén vagyok túl, ekkora gyakorlattal már csak 10 percembe került. Észrevettem viszont, hogy a különböző huzalok szép, fekete "csomagolása" kezd szétmállani itt-ott, összességében elég sok helyen. Mintha kiszáradna és töredezne, repedne hosszában az anyag. Mit tegyek? Várjak a következő, a 30 000-es szervízig? És, meglehet az én beavatkozásomnak köszönhetően (izzócsere, kissé türelmetlenül) a bal tompított izzó foglalata sem oké: a kis fém pecket rögzítő csavar nem tart stabilan, így a feszítő fémpecek sem látszik megbízhatónak. Szervíz kicseréli majd?

Most Tugsram "50%-kal több" H7 izzókat raktam be (mkét oldalra persze), kíváncsi vagyok az élettartamukra. Az eredeti Philips volt.

Régebben volt hozzászólás a fényszórók magassági állításáról. Korábban én nagyon körülményesen, de sikerrel állítottam rajta: kiszedtem a lámpatestet, kicsit csavartam a beállítón, visszatesz, próba, ismét...Úgy nézem, igen spéci csavarhúzó kellene hozzá különben, mert felülről csak valami fogaskerék látszik.