folyt. a többi...
S&H totál beteg, a legjobb fajtából. maga a rövidfilm experiment stílusú, de akár egy hosszabb videoclip-nek is vehetjük (szövegnélküli, csak gesztikulációk és zene). még talán metafizikai/filozófiai tartalmat is közvetít annak, aki képes venni. Hide álomszép benne (Seth), Tusk (Holth) detto (mint ős-ős-istenségek). Tusk szívem csücske, ép mostanában népszerűsítem a bandáját. Jah, Holth valami északi istenség volt a skandinávoknál, de különösebben nincs mitológiai vonatkozása a szerepüknek, inkább csak olyan goth-os és cool-os beütés.
-------------
Euthanasie koncert: na, nem reménytelen, lehet, hogy fogok tudni menni, de én sem tudok hazamenni éjfél után, mert nem a fővárosban lakom. ami annyit jelent, ha összejön a dolog: 18-a hétfö, 21h-tól koncert (ami valszeg csúszni fog, ismerve a magyar viszonyokat), éjfél előtt nem lesz vége, de utána még éjszakába menően after party lesz, talán hajnalig is. a kora reggeli, hajnali vonattal már vissza lehet utazni, csak pár órát kell kihúzni addig, ami Bp-en nem reménytelen, valahova tuti be tudunk ülni, ha mást nem. Bp. éjszaka pedig csodálatos, ilyenkor mászkálni a városban tiszta kéj, pláne egy ilyen klassz gothic koncert után.
a jó goth cuccokért pedig odavagyok meg vissza:)))
adj valami elérhetőséget (email, msn, ...) és megbeszéljük, valszeg csak pár nappal, vagy egy héttel előtte lesz nálam fix a dolog. én is nagyon szeretnék menni:)