Pelle381 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 3536

Kedves Karbalán!  

Visszaolvastam az annak idején a linkelések kapcsán írt hozzászólásaimat (összesen 4 db: 20145,20148, 20150, 20165), úgy látszik, mást értünk minősíthetetlen pocskondiázás alatt.   Sajnálom, hogy minden így elferdült. 

Mindenesetre becsülendő, milyen hévvel (mondhatnám tűzzel, vassal:-))) kiállsz Enahma mellett, Severyn gyakorlatilag ugyanezt tette annak idején, amikor én beírtam, méghozzá nagyon is normális hangnemben, intelligens módon szólt a témához. (Egy kiváló ember egyébként is, hadd tegyem hozzá.) 

Akkor is megértettem, hogy linkelni lehet szabadon, ezt el kell fogadni, kész.  Valószínűleg, kétségbe is estem emiatt, idő is kellett hozzá, de ezen már túlléptem.   Kölcsönösen megbántottuk egymást Enahmával, de egyikünk sem használt durva szavakat. 

Látod, most előre tudok a linkelésről, részemről, egy mezei ficíró részéről ennyi elég, szóltam egy szót is? :-)

Sok sikert kívánok Enahma többi munkájához is, és bízom benne, hogyha esetleg félreértések adódnak, megoldódnak hamar mindenki legnagyobb megelégedésére. 

Emelem a poharam a fanficíró közösségre, szülessen minél több jó írás, ez a legfontosabb!

Üdvözlettel:

Expelliamus (bocs, de már nem emlékszem az ehhez a nickhez tartozó jelszavamra, nem is használom ezt a nicket)

Előzmény: karbalán (3426)