sauber-bmw Creative Commons License 2006.11.27 0 0 910

Heló!

Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.

1. Van a kölcsön alaat olyan hogy befektetés.Ez azt jelenti hogy ha beteszek pénzt akkor utána bizonyos %-kal egy adott futam után több pénzt szedek ik mint amit berakatm?

2. Az autók setup-jánál ha berakom a pontokat  és letesztelem akkor az autó jobb lesz tőle. De ezt a piszkot meg érdességet nem értem, meg ha teszek sebességet meg tapadás az jó lesz a többi versenyre is? vagy minden versenyre mást kell beállítani?

3. Lejebb olvastam arról bug-ról ha véletlenül egyszerre mennénk be a boxba a két a autómmal akkor az egyik a bemegy a másik pedig átugorja és a boxutca elején köt ki.De amikor San Marinóban versenyeztem 2 kiállással és már meg volt mind a kettő akko az első és második helyen haladtam de nem messze tőlünk volt egy McLaren. A meki még nem volt kint a második kiállásán így nem izgultam de kezdtük  volna ép lekörözni a másik mekit aki bement a boxba, és gondolom aki mögöttünk jött annak is be kellett volna menni boxba egy körrel később, csak mivel utolérte csapattársát egy körre esett a kiállás.Ahogy oda értünk a célegyenes elejéhez egyszer csak a mögöttem lévő meki gondolt egyett, és 2 ms-cel gyorsaab körrekorddal egyszer csak a célegyenes végén volt akét versenyzőm között.Ja és nem állt ki boxba de nem is ki hanem szépen bejött másodiknak.Na ez hogyvan?