cápaFeri Creative Commons License 2006.11.27 0 0 4755

Hali R*R!

Létezik az, hogy a könyvben elválasztva a 3,75  4,00 liter a két motort jelöli? 1,4 és 1,6? Merthogy nem egyértelmű. Így reménykedhetnék, hogy ami neked nívóközépig ért 4 liter olaj, az nálam maximumig lesz és nem kell +1 litert megvennem, mert anniyra talán bízhatok a lacsiban, hogy 15000 alatt nem kell majd beletöltögetnek a maradék 8-9 decit, ami a lityiből a pótlás után marad!

Jó lenne, ha valaki írna, akinek 1,4 van, hogy neki meddig lett a pálca?

Alufelni nemhogy karácsonyra, de utána sem lesz, meggondoltam. Ahogy néztem az árakat, több mint egy százast kellene rádobnom, ha jó áron el is tudnám adni ezeket. Azt meg inkább mocira költöm, ha összejön. Régóta szeretnék egy nagymotort, mert már 20 éve simsonozok. Na nem egy állatot, csak egy amolyan hétvégi túrázós hobbi-gépet, ami városban is használható a jó öreg simó helyett. Szemezgetek egy honda cbf500-zal.:-)) A lacsi meg marad családi használatra ezeken a papucsokon. Már csak az a kérdés, hogy terv marad-e, vagy lesz belőle valami? :-)) Adok neki két-három évet, utána már úgyis a fiamnak kell elkezdeni motorra gyűjteni.:-)) Bár ha annak idején a lacsihoz is ilyen pesszimistán álltam volna!.:-))

Üdv!

Előzmény: R*R (4751)