Ezt a hangot már én is megfigyeltem, de nekem csak nagyobb sebességnél (110 felett) ad ilyen hangot a műszerfal teteje felől. Már arra is gondoltam, hogy a menetszél megnyomja a szélvédőt és az nincs rendesen beragasztva, vagy feszül a keretben és az nyöszörög. nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy műanyaghang, vagy üveg a fémen ill. a kemény szélvédőgumin hang hallatszik? Valami viszont lassú haladásnál is nyöszörög hátulról. Már megnéztem a kapaszkodókat, a hátsó biztonsági övek csatjait elvettem a műanyagról és ráhúztam az ülésre, a pótkeréknél kibéleltem mindent, de hiába. Mintha a kalaptartó nyöszögne. Érdekes, de ha hátra beül egy súlyosabb személy az egyik oldalra, akkor jobban nyoszörög.
Valami más hasznos: ha pótkereket raktok vissza a helyére, akkor figyeljetek arra, hogy a rögzítő kúpos lemezdarab felfelé álljon, ne a kerékben lefelé lógjon. Meg is van írva a peremén, hogy melyik oldalával kell felfelé állnia (this side up). Ha lóg a pótkerékbe, akkor a rögzítő csavar igaz nem áll ki, így több hely marad a többi cuccnak (emelő, égőkészlet, stb) de nem fekszik fel eléggé, megfeneklik a padlólemezben a kúpos lemez, ezáltal nem rögzíti megfelelően a kereket, valamint a hosszó rögzítőcsavar tövig becsavarva kilyukaszthatja a fenéklemezt. Sajna én nem néztem meg, hogy volt, mert tök sötétben kaptam defektet és a méregtől amúgy sem láttam, nemhogy ezt megfigyeltem volna, hogy kell annak állnia, másnap meg gondoltam trükközök egy kis hely érdekében, de nem jött be.:-( Levágtam a csavarból, de hála istennek azért az eredeti helyzetbe visszaállítva is még elég hosszú lett.