Egy napig nincs gépem, és máris a tegnapi ÉRTELMES párbeszédből "eke furcsaságai vs. mindenki" lesz. Nagyon szép.
Jobb is hogy nem a gép előtt töltöttem a napot : így legalább jót kirándulhattunk a RENDSZÁMOS gépeinkkel, a NEM TILTOTT helyeken.
Újdonsült quad-os kollégánknak hála, ezután egy jó órás dia-vetítésen ismerhettük meg ornitológiai/természet-fotós tudományát és munkásságát - szintén nem kis élmény volt. Főleg hogy az udvarukban előkészített helyre megérkező macskabagoly képe után közvetlenül, a garázsból kitolt 250-es quad első szervizei kerültek rögzítésre a memóriakártyán. Ilyen is van.
Sok új kalanddal tértem haza, az immár újra működö gép elé.
JA és a 'nap kérdése' : Hogy hol mehetek a quad-dal : nagyjából ahol csak kedvem tartja. És a kúltúráltságomon múlik, hogy ez mit jelent.
Tudjátok: ugyanilyen kultúra kérdése hogy valaki 100-zal megy-e a vásosi iskola előtt, vagy hogy nyíltan ember-vadászatot hirdet -e. Msert hogy vannak szabályok, és vannak kretének. Ez ilyen egyszerű.
És végül: UTOLJÁRA szólítok fel mindenkit - amennyiben a fórum fejlécében szereplő kívánalmaknak megfelel a hozzászólása , CSAK AKKOR NYOMJON 'MEHET' GOMBOT A VÉGÉN ! Ha elolvasás után úgy érzi, nem maradéktalanul alkalmas erre - akkor inkább törölje.
Személyeskedés, bugyuta általánosítás, sztereotípiák felvetése tilos és épeszű ember nem is kezdeményez ilyet!
A Moderátoroknak pedig köszönöma türelmet, és a pártatlan rendfenntartást az oldalon - addig is míg én nem tudtam minderre ügyelni...