Coramora
2006.11.26
|
|
0 0
114
|
Sziasztok. Ági vagyok Prücsök a kanadai juhász új gazdija. Örülök hogy sikerült ezt a topikot megtalálni. Igérem ha nem gond időnként mesélek róla. Prücsike jól van. Mindennel játszik és rosszalkodik. Igaz ebben Kyra a husky haverja is segít. A szőre finom és selymes lett, ebben azt hiszem a mindennapi tojás is szerpet játszik. Új szokása hogy lopja a nyúltápot. és a többiektől tanulva a krumplit is. :-)) Nem mintha szüksége lenne rá, de hát finom lehet ha a gazdi is vesz belőle. Állandóan a nyomomba van és most már óvatosan az istállóba is bemerészkedik mikor azt takarítom. Tündivel a csikómmal nem nagyon akar megbarátkozni, de majd egy idő után gondolom az is sikerül. Mindig megugatja. Esténként érzékeny búcsút veszünk egymástól, kapok sok sok puszit. Reggel meg boldogan ugrik a nyakamba. Érdekes hogy este 10 óra körül úgy kell kikönyörögni hogy menjen ki és végezze el a dolgát. Nem nagyon akar kimenni a sötétbe, mintha attól félne hogy nem jöhet be majd megint. Pedig tudja hogy ez nem így van. Viszont nagyon rendes mert ha esetleg éjjel ki kell mennie akkor kaparja az ajtót és ha esetleg nem ébredek fel rá akkor addig nyüszít amíg fel nem ébredek. Ilyenkor nem kell neki könyörögni rohan kifelé a dolgát végezni. Mikor behívom az első füttyjelre rohan, majd a nyakát töri nagy igyekezetében. Az edényével mostanában játszik, és nem számít hogy benne van a vacsora azért hurcolássza nagy lelkesen a lakásban. :-)) Utána meg lehet takarítani, mert a szentem már a földről nem eszi fel amit szétszórt. A labda és egyéb játék nem érdekli csak az edénykéje. A most már mindkét fülecskéje áll és imádja a hasi simit. Ilyenkor szinte nevett a boldogságtól. Én úgy gondolom hogy mindketten imádjuk egymást és remélem ez a szerelem sokáig fog tartani. |
|