Stageshop Creative Commons License 2006.11.26 0 0 1664
A Schertler DYN hangszedők/mikrofonok/ a lehető legmagasabb minőséget képviselik. Ami ezeknél jobb hang, azt a hagyományos miksik jelenthetik és az is Neumann,Schoeps,Bruel,stb...2-5x a DYN áráért. Itt igazából nem is az árakról van már szó hanem mi a felhasználási igény és környezet. A legdrágább DYN-GP Grand Piano készlet 3 napig tudott a boltban lenni, mert az egyik legnagyobb hangosító cég azonnal megvette egy Papp L. BSArénás koncerten kipróbálás után...én még hallottam a DYN-V hegedű miksit, na az is nagyon rendben van, van még bőgő miksim de azt nem tudtuk kipróbálni. Továbbá érkeznek most STAT hangszedők is,ami csak bőgőre,hegedűre és csellóra van.
Szerintem a Schertler erőssége a vonós hangszerek és az egyébként hangosításilag macerás hangszerek...A BASIK nagyon jól szól a kisebb testű hangszereken és kiváló megoldás pl. OUD(arab lant)-ra. Ezeket tapasztaltuk eddig...de jövő héten kipróbáljuk sztepmikrofonként is a BASIK-t.
Ma este klub és viszek pár újdonságot is, amiket ki lehet próbálni:SCHERTLER UNICO erősítő, WEGEN pengetők.
Előzmény: levil (1661)