névtelen Creative Commons License 2006.11.26 0 0 234
"Ebben az országban legutoljára valóban a vérkomcsik - Rákosiék, aztán kisebb mértékben Kádárék - foglalkoztak azzal "érdemi" kérdésként, hogy ki honnan származik."
Ez - sajnos - nem igaz. Az SZDSZ maga gerjeszti a zsidóellenességet, azzal takarózva: bármi ellenvéleményt zsidóellenességként lehet beállítani, a politikai ellenfelet meg nácinak.
Ezzel mindenkinek ártanak, mérgezve a közéletet.

"Ez - mármint a származás szerinti minősítés - perverz probléma, arra való, hogy egyes lelki nyomoroncok legalább kerülő úton valami orgazmushoz jussanak."
Ezzel nagyon egyet tudok érteni! Szerintem is beteg az állandó antiszemitizmus keresés és üldözési mánia, ami az SZDSZ-ből árad. És, ugyanígy beteg az a szemlélet is aki meg a másik oldalon zsidózik...

"A jogállamiság sokkal többet ér, mint a vérszomj és a bosszúvágy. "
Ez is igaz. De, ebben benne értem, hogy a törvények betűjével való visszaélés is ide tartozik.. pl. hogy nem lehet leváltani egy hiteltelenné vált minitszterelnököt..

"Talán inkább azzal kéne foglalkozni, hogy ma és holnap mi legyen ezzel a ** országgal"
Na, azért nem kéne le**-ni az országot. Tudom, hogy divat, de édesanyáddal se teszed, a szülőföldeddel sem kéne.

"a múlt feldolgozása szaktudományos, történelmi kérdés. "
Az ország helyzetében én inkább pszichiátriai problémának látom...
A múltat nem lehet feldogozni addig, amíg a fejekben nincs rend..
Előzmény: Libera nos, Domine! (230)