Azért szerintem egy két embernél legalább tisztázni tudtunk dolgokat és nam fognak minden quadost álatnak titulálni!
Remélem sikerül minnél több emberben kicsit megváltoztatni a rólunk mások által kialakitott negativ véleményt!
Biztosan sokat segitene ha pár közös megmozdulással tudnánk még több embernél valóságos képet kialakitani a quadozásról!
Azt meg,hogy sajnos vannak akik állat módjára riogatják a békés sétálókat nehéz leküzdeni de talán ez is egyszer sikerülni fog!
Én tettem az elején egy javaslatot bár szerintem több más irásunkkal egyetemben töröltették az oldalról aminek az okát máig nem értem!
Szóval ez a javaslat arról szólt,hogy aki tiltott helyen lévő főleg quadossal találkozik és le tudja fotozni annak képét kitesszük a saját quados oldalunkra minek szégyentábla lehetne a neve!
Ezt az ötletemet szeretnén közzétenni és ha egy kicsit is visszatart egy két embert már ez is valami!
Tudom,hogy érdekes módon aki rosszat tesz annak is vannak személyiségi jogai ezt én alapból vonnám meg a bünözőktől!
De ezekre találni lehet megoldást tehát ez sem lehet akadály!
Ha úgy gondoljátok lenne értelme egy ilyen belülről induló kitáblázásnak vagy van még hasonló ötlet várnám a hozzászólásokat!
Ui.Lehetőleg próbáljuk meg ezt a kellemes hangnemet továbbiakban is tartani mert ez sokkal jobban emberibb mint ami a kezdetektől mostanáig előfordult!
Köszönöm!