Rezorr
2006.11.24
|
|
0 0
1651
|
Hali Kutya grat az új topikhoz :-) Tegnapra végeztem nagyjából az olvasással erre látom elköszönzs. De újra ittvagy és ezt így is kell tenie egy topkinyitónak :-P Hát itt aztán van rendesen harc. A véleményem elmondanám énis de nemér ezért leköcsögözni ;-) Én nagyonrégen az erdőben tanultam meg motorozni. Aztán sokat mentem arra, mert nagyon tetszett az ottani fíling. Aztán eljött egy időszak hgy egyre többen sétálgattak családostól a "helyünkön". Divat lett az erdőjárás, túrázás. Eleinte lelassítottam és megköszöntem gy félrehúzódnak elengednek. Aztán már nem volt és azóta sincs pofám motorozni az erdőben. Nem oda való. Más kérdés hgy mások másképp látják. Mindenesetre a mai világban már maszek kézben van szinte minden hegy-erdő-földrész. Én abban látnék megoldást hgy az erdőtulaj dönthesse el (sajnos már a tájkép is üzleten múlik) hgy kiránduló erdőt vagy vadászatot vagy faüzletet esetleg quad pályát tart érdemesnek fentartani. Aztán már nemigazán a törvény kezének kéne eljutnia a legutolsó kis tisztásig, hanem az emberi jóérzésnek kellene felülkerekedni. Szarvasbőgés idején nem quadozom az erdőben például. Vagy nem ugrasztom szét a kirándulókat. Sajnos mindenkinek rengeteg JOGA van és ezt foggal körömmel kiharcolja bárki ellen. Kötelesség már gyakorlatilag kihallt. Már a kisgyerekeket is úgy oktatja apuka hyg "nemenj már le a quaddal az ösvényről majd a kirándulók szépen félreugrálnak". Természetesen nem szabad általánosítani. Sem motoros sem senki mást. Csak azt látom hgy a jóérzés egyre jobban kihal az emberekből. Az hgy a kirándulók végig szemetelik sörösdobozzal, csomagoló papírral az erdőt? Gusztustalan. Azokban sincs jóérzés sajnos. Ezis csak a lelkiismeretükön múlik... Konklúzió? Sztem a quad nem való az erdőbe. Csak a kijelölt és számokra fentartott terepre. Pont :-) OFF Megvan még a bukógombád? Nekem egy sima feldőléskor nagyon jó szolgálatot tett és meg sem sérült :-) |
Előzmény: kutya. (1641)
|
|