Törölt nick Creative Commons License 2006.11.24 0 0 3750

Köszi tehtube Mester, ezeket már körülbelül tudtam, mert jó régóta olvasgatom a fórumot, van közös ismerősünk, sőt mi is találkoztunk már, Viktorral és Veled közösen segítettük felcipelni az A-100-asodat(ha jól sejtem a Tiéd volt) Rhoda A38-as koncertjén tavaly. :) (ide is írogattam anno, de még más néven)

Nos, jómagam eléggé csóringer vagyok, úgyhogy most egyelőre spinet kategóriában gondolkodom, most kimondottan az M-100, ami a kitűzött (és megvalósítható) cél.

Most megyek is egyet megnézni, ha minden igaz, a héten, nevezetesen jon lord kolléga M-100-asát.

Egyelőre Leslie nélkül tudok beruházni csak, azt később, tavasz körül venném meg.

Mivel hallottam, hogy az L-100 a scanner vibrato hiánya miatt nem szól igazán úgy, ahogy azt a Hammondfan fülek szeretnék, ez a típus kilőve. (és hát mitagadás, kipróbáltam L-100-ast, hiába volt baba állapotú, valóban nem szólt úgy, a perka is elég halvány volt, mellesleg amikor lecsekkoltam, hogy Göme, Wright, és Thijs van Leer bácsi is M-100ast használt, akkor megnyugodtam, hogy ez nekem is jó lesz.

Most 6 kiló sok egy M3-ra, még ha Lesliestől is, az nekem majd legfeljebb a következő lépcső lesz az M100 után.

Előzmény: tehtube (3749)