a_viking
2006.11.23
|
|
0 0
10903
|
Jáhájj, rímlettem.
Sporttehetség-kutató szortíroz a névjegyek közt Bár ez az edző jó, a szakosztálya láma. Eldobom, nem kell hát a lakosztálya száma.
Éltes konzumhölgy keserve: kolléganői ügyesen férjhez mentek, őt még külföldi menedzsere is átverte Rogyasszad az eget a rakás megalománra, magamra maradtam, a lakás meg a románra.
Rabszolga-kereskedő Rableányra egy homót kicserélt, eunuchnak meg csomót kiherélt.
Óvoda, gyerekszáj Aki engem pesztrált, kacér. A te dadád meg kasztrált pecér!
IV. Béla reakciója a szállingozó hírekre Mi ez a sok rívás? Ez a... tatárhiszti? a védelem gondja nem épp határtiszti?
Leonardo műhelye és ügyefogyott kisinasai Legyint a mester a tervekre hátul -- "Az a gond úgyis a tetvekre hárul."
"Hagyományos" síző fitymálja társa motoros járgányát Hiába érzel delejt, ha sízel, szerintem akkor is selejt, ha dízel.
Tivornyát követő reggel tápászkodik a sereg, az ezredes lemondón szemléli Talpra áll e díszes garmada valahára? Rá kéne csapni a harmada valagára.
Görög drámaest? Hülyevagy? Inkább a lovi. Dehogy megyek én az iliászos show-ra Előbb teszem pénzem isiászos lóra.
Kínok:
Producervélemény, avagy miért nem játszott Clark Gable rómás filmben Hiába remekelt a Saratogában, úgy hallom, bénán fest, tök szar a tógában.
Szurkolói összeverekedés -- szól a közvetítő --, melynek oka a kiegyenlítetlen végeredmény A sok drukker most már a pályán bitangol, német rúgta majd' mind a gólt, a többit angol.
|
|