Jozsa: legálisnak az számít amit a tövény szeirt átesett a forgalombahelyezés proceduráján... A quadot tényleg nem ismeri még el - de lassugépjármű vagy más kiskapuval egy-kettőt már legalizáltak... Aminek nincs rendszáma azzal ne közlekedjen az ember SEHOL se - szerintem ez sem kérdéses. És valószínűleg a quadosk is elfogadják ezt a hozzáállást - vagyis vállaják az ebből származó bírság befizetését.
DE
Ma napság az endurók 90%-a rendszámos (tény, hogy a többség - én se) nem szereli fel a rendszámot (tény, hogy e-miatt már többször büntettek is meg... - de még mindig olcsobb mint hetente újat rendelni, mert elhagyom...).
Ennek ellenére az endurósokat épp ugyan olyan negatív kép ővezi mint a quadosokat... Persze - ezt is megértem, mert köztünk is sok az állat - de legalább igazoltatásnál (mert mi azért megállunk, ha leintenek...) legyenek szívesek figyelembe venni, hogy próbáljuk betartani a játékszabályokat...
Az is tény, hogy az ide vonatkozó játékszabályok még nem túl ismertek... pl. szerintem egyetlen egy jogosítványt szerző sem tudja, hogy hol jogosult vezetni... vagy igen? Lehet, hogy már az oktatásnál lehetne erre kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni? Lehet, hogy a kressz könyvben egy fejezet - és máris rend lenne a fejekbe?
No ilyen módszerekre gondoltam...