Fedél nélkül előfizető Creative Commons License 2006.11.22 0 0 2528
Én is láttam az említett objektumot a liftben, de én a nagy optimista hozzáállásommal inkább kisgyerekek által gyakran majszolt extrudált rágcsálnivaló"izé"-nek néztem (a pontos nevét nem tudom, régen csak kukoricából csinálták és sárga volt, mostanában már rengeteg félét lehet kapni). Az igaz, hogy mélyreható vizsgálatokat nem végeztem az ügyben, és határtalan optimizusom odáig már nem terjedt, hogy a puszta kézzel felszedjem (amit elszórt papírokkal azért meg szoktam tenni) én is remélem, hogy bármi is volt az, a jogos tulajdonosában volt annyi jóérzés, hogy eltüntesse még a takarítók előtt.

Egyébként erről jut eszembe egy többször felhozott téma: Nem tudom hogy vagytok vele, de engem rettenetesen zavar, hogy rendszeresen dugig rakják a postaládámat mindenféle reklám-szeméttel. Szerintem kellene erre rendszeresíteni egy dobozt a lépcsőházban és rávezetni a terjesztőket, hogy abba pakoljanak, és akinek jól esik ott válogathat kedvére a művek között. Vagy ha ez nem lehetséges akkor legalább abba pakoljuk a postaládából a mostani helyzet helyett, amikor sokan távolinak tartják a kukákat (legalább 3-4 lépés, az igaz) lerakják a lift melletti pengefalra, ahonnan aztán előbb-utóbb szépen elszóródnak a padlóra.
Gondolom nem olyan életveszélyes költség egy ilyet kérni a gondnoktól minden lépcsőházba....

Előzmény: Szürkeszamár (2524)