kutya. Creative Commons License 2006.11.22 0 0 965

DE! feltenném a kérdést neked is, (bár eddig senki sem válaszolta meg):

MIÉRT FONTOS NEKED AZ HOGY EGY OLYAN HELYRE, AMELYNEK A LÉNYEGE A CSEND ÉS NYUGALOM EGY ZAJOS ESZKÖZZEL BEMEHESS?

Nem fontos - megélem a csendet pl. a Szlovák paradicsomban, vagy a Popradi tónál , többször is nyaranta.

De itthon -főleg az Alföldön- 4-5 órás fezsített gyalogtúrával max. azt érem el, hogy a tanyákról kiszaladó dzsukeleket nem tudom lerázni magamról. SZEMÉLYSZERINT én nem megyek NP erdeibe quadozni, de valóban jártam már erdőben.

Új nyomot soha nem szántok, ha nincs: be sem megyek. De egy-egy vadászlesig elmenni, fent elmélázni pár percre, na az igen, az gyerebe.

JA, és odaáig eljutni, bizony egy négyütemű, EURO minősítésű zaj- és károsanyag kibocsájtású ATV a legkímélőbb módszer, a mai technika kínálatából.

(És még véletlenül sem a NIVA-k és platós dzsipek : jó tudom, ők fizetnek érte hogy 2 tonnával/100-120 lóerővel szántsák a talajt.)

Ennyi a személyes tapasztalat. A javaslat pedig : EL NEM MOZDÍTHATÓ jelölések a be nem hajtásra, MINDEN jármű azonosítása, a TILOSBAN járók pedig egyetlen alkalommal kaphatnak csak felmentést (pl. elsőre, eltévedés miatt) Aztán helyi érdekeltségre fordítani a második alkalommal beszedett 50-100.000 forintot.

Ilyesmik járnak a fejemben, és hirdetem is őket. Da aki ezt meg is valósíthatná, inkább irodában ülve, 0 munkával keres milliókat. Ennyi.

Előzmény: igen7 (950)