"- Az, hogy 10-15 ezer quados/motoros szív, 2-300 barom miatt"
az arányokkal gond lehet, több a barom a jelek szerint.
"Az, hogy egyesek azt hiszik - quad=bűnöző, így nem kell ERDŐ hozzá hogy pl. kutyát uszítsanak ránk, vagy ostorral kapjunk egy lovaskocsiról (ÁLLÓ MOTORRAL!)"
ez a ti dolgotok hogy meggyőzzétek a közvéleményt ennek ellenkezőjéről.
"A hasonlat meg : a zavarás jogilag jól leírható, de gyakorlatban alkalmazhatatlan fogalom. Engem nem zavar a zene, más meg rühelli például."
de semmi köze a témához (tudom, te nyitottad a topikot :) ) az itteni vita nagyjából akörül zajlik, hogy ERDŐBEN van e helye motoros járműveknek (kivéve azokat az eseteket amikor ez télleg szükséges). erre meg a válasz egyértelműen az, hogy NINCS. pont. nem azért nincs, mert engem, vagy xy-t zavar, hanem azért, mert ez a TÖRVÉNY! A kvadozás egy HOBBI. mivel nekem jelenleg nem hobbim (előfordulhat hogy később az lesz, de per pill. nem érdekel), ezért a történet többi része az engem nem érdekel. a törvény adta keretek között oldjátok meg hogy hol hódolhassatok a hobbitoknak és slussz.
lehet hogy nem fog neked tetszeni amit írtam, de ez a helyzet. minden ilyen dolog így működik. pl. amikor az ELTÉ-ről kitiltották a dohányosokat, akkor a dohányosok voltak azok akik kitaláltak valami okosságot, hogy ne kelljen hóban-fagyban kimenni, de ne is zavarjon e tevékenységük másokat.