Vargabetű Creative Commons License 2006.11.21 0 0 502

Szerintem többen is látjuk a pozitiív hozzáállásodat. Igen, legyetek szívesek szabályozni önmagatokat. A topikba beíró természetjárók közül többeket régebb óta ismerek, más fórumokról, nem azok a tipikus véres-szájú emberek...s láss csodát kinyílt a bicska a zsebükben. Enyémben is. Téged is ejtsen gondolkodóba ez a vehemencia, próbáld meg elhinni, hogy tényleg ekkora a baj. És elég jó beazonosítható az OKOZÓK köre. Nem a személye, nem a járműve, a köre. Nem járok messze a valóságtól, ha azt mondom, többünk a toleranciája utolsó cseppjénél tart. Ugye itt-ott a tettlegesség is szóba került. Azért ezt nem akármi válthatja ki!!!

Senkit sem zavar a falu szélén lévó focipálya. Senkit sem zavar a falu szélén lévó krosszpája. Nem alapból kérdőjelezzük meg a kvadosok hobbiját. Kérlek, hidd el amit az erdőben csináltok az elviselhetetlen. 481-es hsz-ben írtam konkrétumot, de van még személyes "élmény". Ezt nektek kell létesíteni, és csúnya szó, de átnevelni társaitokat. Nekünk is megvannak a magunk építeni/tenni/javítani valóink, tehát azt tudjuk mondani: hajrá! Fogjatok bele!

Nem vagyok jogász, de először be kell szüntetni a vandálkodást, mások veszélyeztetését. Majd törvényes keretek között szabályozni: a gép legyen jármű, azonosítható. Túristajelzésen, erdőben és ezek 1000m-es környezetében tilos tartózkodni( járó/álló motorral is). Versenyek, edzések tartására a terület tulajdonosának/kezelőjének írásos engedélye kelljen.

Én hajlandó vagyok "engedékenyeb" hangon is párbeszédet folytatni, ha befejeződik az ámokfutás. Eddig azonban nem tartottunk ott. (eddig azonban ott tartottunk, hogy látva a kvad/motor helyzetet csakis maximális elutasítás, és durva hangnem jöhetett szóba, és ezzel nem vagyok egyedül).

Tisztelem az elhatározásodat, járj eredménnyel. Bizom a helyzet normalizálódásában.

Előzmény: kutya. (489)