kutya. Creative Commons License 2006.11.21 0 0 489

A moderálást én kértem legelőször - ezért nagyjából meg kéne köszönnöm.

Fura mód, azonban a quad-os fórumok hemzsegnek a kitiétásról szóló h.sz-ekkel, addig a "természetvédők" nem igazán hőzöngenek e miatt...

Ha ez arra irányul, hogy célzottan tereljék a vita menetét a 'társadalmilag elfogadott' mederbe, akkor meg is értem.

De mivel a szellemi értékek felbecsülése (a másik együgyű írása lapján) nagyobb bűnnek számít, mint a gyilkossági kísérlet kilátásba helyezése : így értetlenül állok előttetek. Talán Árpi bácsi Blogja (kitűnő hangulatkeltésnek - pont ezt akartam elkerülni azzal, hogy NEM quadosokat hívtam ide párbeszédre, hozzánk quados túrázókhoz) ami arra sarkall, hogy így alakuljon.

MINDENKI olvassa el a fejlécet mégegyszer : segítséget kértem és vártam a kívülállóknak. Pl. " Én itt gyalogtúrázom. Zavartok engem ebben. Szerintem xxxx helyre nyugostan mehetnétek (nem a p..ba!) mert közel van, és ott nincsenek gyalogosok sem."

Másik : "Erdőm van. Zavar hogy quadoztok benne. De van egy csapás a szélén, amit amúgy csak benőne a dzsuva, gondozni nem tudom. Ha azon jártok, nekem sem gáz."

Nevüket quados fórumokon százak említenék mint "első fecskék" és GARANTÁLOM hogy nem lenne negatív hang egyikben sem.

A "rendőr-haverom" "kifeszítem a drótkötelet" "meglőlek csapágygolyóval" vagy a szomszéd blogban "szerzek egy puskát, és lövök rájuk" NA EZ NEM HIÁNYZIK !!!

Kedves moderátorok - ha a következő h.sz megfelel mindannak, amiért indítottam ezt a meglehetősen sok résztvevőt és gondolatot vonzó fórumot - akkor minden maradhat. Ha nem, akkor ne tagjainkat töröljétek HANEM AZ EGÉSZ FÓRUMOT !!!

Kis csalódás eddig - remélem este, amikor hazaérek a reagálások közben mosoly ül az arcomra... Béke veletek.

Előzmény: Deibler úr (445)