Szia!
A két VoIP szolgáltató közötti összekapcsolást ugyanúgy kel lértelmezni, mint két vezetékes, két mobil, vezetékes-mobil, VoIP-vezetékes vagy VoIP-mobil esetében!
Azaz OLYAN MÁSIK VoIP szolgáltatót (törvényesen, illetve piacszerűen) nem igen fogsz találni, aki "átemeli" hívásodat a Neophone nevű szolgáltató hálózatába.
Én azért (!) rákérdeznék a Tele2-re, mivel a T-Com Favorit (Non-stop) Plusz ajánlatát "másolták le" anno, és abban (mint itt és/vagy a neophone-os topikban írtam), azaz a T-Com Favorit (Non-stop) Plusz-ban a Datanet, Mikroháló és MyPhone nevű szolgáltatók (NHHH honlapján is megismerhető) 21-es számmezőinek hibásán kívül MINDEN 21-es szám ingyenes akkor, amikor a helyközi/belföldi hívások ingyenesek (Fav+ : 15-10 óra között+7vége és ünnepi, munkaszüneti napok 0-24, illetve FavNs+: 0-24 mindig)!
(Igaz, ez a MOSTANI helyzet, ami akár negatív irányban is változhat: pl. az Eiroweb belekerülhet az Egyéb21 1/2/3 ironyok valamelyikébe a T-Com-nál...)
Ugyanígy a Tele2-nél rá kellene kérdezned, hoyg a MaXX csomagjukban (0-24 összes "vezetékes" == FavNs+) NEM értik-e bele a helyhez nem kötött (de nem mobil!) nem földrajzi számon szolgáltatókat! Illetve egy-két hívás erejéig ilyen szolgáktatás esetén érdemes lehet próbával is felderíteni a helyzetet...
Remélem némiképp tudtam segíteni!
Robi