Nézdd én egerben lakom. Ott is megy az álltalánosítás. a köcsög quadosok, csinálják a cirkuszt.
Van 4-5 nagyobb gép. Ebből 1-2 ember volt akik tényleg nem bírtak magukkal. De ők mint alant olvasható sehol /se pálya se zárt verseny/ nem fordultak meg soha. Nekik a lényeg a feszültség és riogatás.
Nekem hiába mondja bárki is hogy így vagy úgy én nem megyek be egerbe a gépemmel. Mert nincs rendszáma, ha lenne nincs jogsim arra a ketegóriára, a gumkat zabálja az aszfalt és alapból kerülöm az ilyet, de ezt hiába mondom, mert érteni nem értik, csak az álltalánosítás.
Szalajkában voltunk kint rengeteget és fogunk is menni, mert lányom élvezi a szabadságot és a természetet. Nekünk sem ár a nagy rohanásban, DE az erdőgazdaság fakitermelést végez a környező terülteken és végzett is mindíg.
Nem kell sokat 1-2 percet kell menni a felkapott fátyolvízeséstől és meglátod, hogy ipari körülmények közt dolgoznak.
Rohadt nagy gépekkel, sok ember.
Akkor nekem nem szóljon be senki, ha én ott hétvégén esteleg /én még soha nem voltam ott quaddal, meg motorral sem/ ne mehessek arra. Az Nem az erdőgazdaság tulajdona, Ők csak használják!
Amúgy meg annyit a nagy természetvédelmi terülteről, mert ugye most aszalajkáról beszélünk, hogy az egy rohadt nagy özlet a helyieknek és leszarják ők kiféle miféle zöld vagy, Neki egy a lényeg a túristákat ne riasszák el az esetleges állatok mert akkor nicsn lé!
Mit érdekli őt, hogy te hol motorozol, vagy hogy mennyi havasi gyopárt szedsz le :P