BumpasHell Creative Commons License 2006.11.20 0 0 143
Bocs hosszú lesz:
Fót, Somlyó. Apró ovisokkal sárkányt eregetünk. 4 QUAD, nem ATV, quad érkezik a „siratófalon” felfelé. Onnan 300 m-re van a védett terület tábla, tehát abban bent járunk bőven. Állat beleugrat a sárkányozó gyerekekbe, mert akkora gázzal jön fel (megértem, mert egyébként hanyatt esne), hogy még repül is egy kicsit. Satu fék, körülötte gyereke. Mi, felnőttek megyünk oda, hogy ezt már aztán ne. Rajtam nincs sisak, rajta a protectorok tömege. Anyám csuklik, a gyerekek tanulják a magyar nyelvet. Azt kérdeztem, hogy „Miért csinálod ezt?” a válsz; „Menj a k… anyádba, te mocskos g…. én már akkor itt motoroztam, amikor te még sp… se voltál. Húz a pi…-ba sok kis pö.. el együtt!” Válaszom; „Kérlek, ne tedd ezt, nem csak a tied az erdő! Kérlek, vigyázz a gyerekre!” Válasz: „Na húzza pi..-ba, mert megba…-atlak a haverjaimmal!” Erre a többi Quad-os; „Ne okoskodj itt, húzz a pi…-ba! Kövérgáz, a gyerekeket alig tudtuk elrángatni előlük és még visszafelé is elmentek, és közben fenyegető mutató új. Magyarország. 2006 – a valóság.
Előzmény: caponord (136)