vasalbert
2006.11.19
|
|
0 0
11
|
Szegyellheti magat mindenki,aki magyarnak vallvan magat egy rossz szot is szol a nevrokonomrol,grof Was Albertrol.Szerintem nincs hozza foghato magyar iro.En olvastam Passuth konyveket,s szerintem o mervado a magyar irodalomban,de Wass Albert egy klasszissal jobb.Sajnos Magyarhonban mar teljesen kiveszett a hazaszeretet,es a magyar haza iranti aggodas.Nalunk Erdelyben meg letezik ilyen.Nalatok[bocsanat a tegezodesert,amit meg se erdemeltek sokan]mindent a penz mozgat.Eladjatok anyatokat,apatokat egy kis penzert.Mi itt Erdelyben szerencsere meg nem tartunk itt.Nalunk meg az hogy magyarok vagyunk egy fontos dolog.Hogy Wass Albert nem szerette a zsidokat,az egy teny,de lehet hogy volt ra oka.Sok regenyeben azert pozitivan beszel roluk.En olvastam szinte minden regenyet.Hogy nem szerette a romanokat,ertheto.Mi se szeretjuk oket,de sajnos egyutt kell elnunk veluk,koszonven ezt a magyar regi es mostani vezetoknek,akik december 5-en is megtagadtak minket,hataron tuli magyarokat,akik szazszor magyarabbak vagyunk toletek,anyaorszagiaktol.Wass groftol a romanok mindent elvettek,ami szent es ertek volt szamara.A Hazat, a földet,a nyelvet,a törtenelmet,az osoket es jott az Oromania-i kecskepasztor,es parancsolni akart,sot parancsolt egy Grofnak aki a grofsagat Szent Laszlotol kapta akkor,amikor romanok meg nem is leteztek.Tehat mossatok ki a szatokat mielott a nevet kiejtitek,mert meg kapca rongya se lehettek ilyen nagy Magyar embernek. |
|