Az most már teljesen világos, hogy egy ilyen lista civil kezdeményezésre nem tehető közzé. De miért nem teheti ezt meg a Fogyasztásvédelmi Főfelügyelőség?
Ha valaki utálja a feljelentéseket (honfitársaim egy részétől eltérően, mivel sajnos Magyarországon a feljelentéseknek igen nagy hagyománya, és mély történelmi gyökerei vannak :((( ) no az én vagyok. Életemben nem jelentettem fel senkit.
Mitől változna azonban bármi, ha ezek a derék fővállalkozók és "szakemberek " mindent büntetlenül megúszhatnak??
Miért ne lehetne egy-egy ilyen remek élményt követően ,megfelelő dokumentációt benyujtva és az építkezés/felíjítás "eredményeit "bemutatva , átadni az egész ügyet a fentnevezett intézménynek, és miért ne tehetnének ők közzé egy listát a legmegbízhatatlanabb vállalkozókról??
Megtették ezt már éttermekkel is (jogosan)....
Megteszik ezt a pénzintézmények a legmegbízhatatlanabb adósokkal, BAHR listára téve őket (ugyancsak joggal) úgy, hogy azok az életben több hitelhez nem juthatnak...
Egyszóval nem értem, hogy miért kellene csendesen tudomásul venni, hogy az építási vállalkozók azt tehetnek és úgy, ahogyan ahhoz kedvük van....