Törölt nick
2006.11.19
|
|
0 0
25575
|
Hm, akkor legyél milliomos szerintem, azt kívánom :) Amúgy én meg meg sem tudom igazából racionálisan indokolni a dolgot teljesen. Egyszerűen csak szeretném átérezni ezzel az autóval azt, amit akkor nyújtott, mikor még olyan állapotban volt, amilyenre tervezték. Megérezni azt az igazi Mazda-harmóniát. Volt egyszer ilyenben részem, mikor még a barátomé volt a coupe, és minden működött rajta. Gyönyörű, csöndes, hangja mint egy villanymotor, erős, rugalmas, stabil, kényelmes, kezes. Csak hát nem az enyém volt :) Egyszer én is szeretnék ilyet. Eddig még sose sikerült :)) Sőt, ugyanazzal a coupe-val jártam a legrosszabbul, igaz, 300ezer km-rel később. Egy darabig próbáltam visszaforgatni az idő kerekét, de makacs volt, feladtam. De majd most! :)) "Figyelj, fiam. Ezt a királyságot a semmiből építettem fel. Amikor elkezdtem, a többi király mind azt mondta, hogy bolond vagyok, hogy várat építek a mocsárra, de én felépítettem, hogy megmutassam nekik! Na, az elsüllyedt. Felépítettem egy másodikat. Az is elsüllyedt. Felépítettem a harmadikat. Az leégett, átfordult, aztán süllyedt el. De a negyedik... fennmaradt!"
(Gyaloggalopp) |
Előzmény: SzaboZE (25573)
|
|