Törölt nick Creative Commons License 2006.11.16 0 0 199
Szia!
Egyfelől köszi a megértést!

A 21-es SHS-ről: azért VAN olyan új hírem is, ami talán felpörgeti a T-Com(-ot is?!) használók fantáziáját!

Nos az ÖSSZES helyközire is "alkalmas" Favorit, tehát a Plusz és a Non-stop Plusz csomagra áll, hogy a (Mikroháló, a GTS-Datanet és a MyPhone = "Egyéb21-es számok 2") kivételével MINDEGYIK 21-es nem földrajzi szám ingyen hívható a Favorit szerinti időkben!

Az ÁSZF-ből is ez jön le, de már a (lekérdezett) részletező is alátámasztjam, hogy az OSS is így értelmezi ;-D

Azárt ha megjött a számlám (kb. december első napjaiban), még visszaigazolom eme állításom.

És van más "tapasztalatom" is: a Neophone ügyei miatt újra elolvastam az ANFT-t (a számozási rendeletet) és - részemről! - megdöbentem!

A 21-es számokra kifejezetten TILTJA a rendelet a szolgáltató számmezején belüli (kvázi helyi, iletve GSM terminológia szerint: hálózaton belüli) számok BE+SHS (06+21) nélküli DIREKT (azaz csak hétjegyű) hívását!
Ami azért nem logikus, mert a SIP kapcsolat egyértelműen azonosítja a "hálózatot", ugyanolyan módon, mint a mobil állomás és a mobil torony "összekapcsolódása" esetében.

És persze a Neophone TELE VAN illogikus megoldásokkal:
* T-Com - így, véleményem szerint, az összes idegen hálózatba! - irányba nem transzparens a CLIP;
* nem jó , sőt kifejezetten rossz a hívott szám kijelzés vezetékes -> Neophone irányban: bármely 21/380-xxxx számot hívod, a 380-0000 (!) jelenik meg készre kapcsolva (mondju ez csak pl. ISDN esetében látszik, de komoly hiba)!
* újabban a hálózaton belüli híváésok nem jelennek meg a részletezőben
etc..

És lassan egy hónap eltelt, de még visszaigazolást sem kaptam tőlük a bejelentéseimre, pedig e-mail után a kapcsolati form-on is (az újabb, számlázással - lásd 1.000,-forintos feltöltésről 999,99 forintos számla jön; a 29,- filléres egyetlen hívás "miatt" az egyenlegben már csak 999,- forint látszik..) megismételtem a javító szándékú hibalistát...

No majd még visszatérek erre is...

Üdv!
Robi

Ja. és van eladó 32 darab 21/380-xxxx regisztrált szám korrekt áron (megegyezés szerint) köztük pl. a 380-5500-ás "nevezetes", illetve 2-3-4-5 és 6-os egybefüggő csoportok is ;-DDD
Előzmény: Synthe (198)