Az egyik táncosom most van valami méregtelenítésen, egy hétig nem fogyasztanak semmit, még vizet sem, és további két hétig szilárd táplálékot nem vesznek megukhoz. Állítólag fénnyel táplálkoznak.
Nemsokára lesz az évadzáró bulink, szerintem ott is megkérdezem majd, hogy vacsizik velünk, vagy elég ha felkapcsomom neki a villanyt?
Viccetfélretéve eléggé féltem az egészségét! Szerintem semmiképp nem egészséges ez a dolog.
A ruhám még nincs kész, mert a fülbevalómat majdnem elhagytam, állandóan kikapcsolódott és elvittem ékszerészhez, csináltatok egy szép keletieset belőle, aztán biz sokba kerül:(
Na de majd csak lesz ruha is egyszer:)
Fogyás helyett híztam két kilót, pedig tartom a diétát. Úgy látszik nekem ez már nem OK. Szerintem átállok husira és zöldségekre, gyümölcsökre, hátha tudok még kicsit leadni.
Ezzel a vizesedéssel orvos nem tud mit kezdeni? Szerintem a sok egyhelyben ülésnek is lehet köze hozzá, vagy nem?
Te bied. Én mos örülnék, ha annyi melóm lenne mint Neked, mert a munkadíj jó lenne. Ha tudnék jól varrni besegítenék neked, de sajna legfeljebb egy szoknyát tudok összedobni, tovább nem terjed a tudásom:)