ZsuR Creative Commons License 2006.11.15 0 0 3418
Hat nem erted meg. . .es meg te butazol le masokat. . .

Nem tartozom indoklassal neked a velemenyem miatt - legalabb is nem huszezerszer, amit te varsz. Elmondtam, megindokoltam, es arra te azt mondtad az nem idok. . .ujra elmondtam, megindokoltam, es arra te azt mondtad az nem idok. . .ujra elmondtam, megindokoltam, es arra te azt mondtad az nem idok. . .ujra elmondtam, megindokoltam, es arra te azt mondtad az nem idok. . .ujra elmondtam, megindokoltam, es arra te azt mondtad az nem idok. . .ujra elmondtam, megindokoltam, es arra te azt mondtad az nem idok. . .ujra elmondtam, megindokoltam, es arra te azt mondtad az nem idok. . .ujra elmondtam, megindokoltam, es arra te azt mondtad az nem idok. . .ujra elmondtam, megindokoltam, es arra te azt mondtad az nem idok. . .ujra elmondtam, megindokoltam, es arra te azt mondtad az nem idok. . .ujra elmondtam, megindokoltam, es arra te azt mondtad az nem idok. . .ujra elmondtam, megindokoltam. . .folytassam?

De. . .induljunk el a kalyhatol ujra. . .nem minden koborlo allat kobor allatt. . .ez egy eleg egyszeru koncepcio, igaz?
Előzmény: Törölt nick (3412)