Daemon Creative Commons License 2006.11.14 0 0 8

Az a baj kedves geszthy, hogy ez az egész kezdeményezés azért indult, hogy politikai oldaltól függetlenül, végre fogjunk össze, és mondjuk együtt azt, hogy elég volt! Békét akarunk! Mert azért szeretjük Magyarországot, mert mindeddig a béke szigeteként tekintett rá a világ. Mert nem engedjük lerombolni a békét.

Erre te, az első hozzászólásodban rátámadsz valakire, aki a nevét adta ehhez. Szerintem nem teszed helyesen.

Koko, Novák Péter és ismereteim Szili Nóra is a jobboldalhoz húz. Geszti, Bakács, meg a balhoz. És az a szép ebben az egészben, hogy ők együtt, közösen ugyanazt mondják, ugyanazt képviselik.

Ebből a szempontból pedig teljesen mellékes, hogy mit mondott Koko.

Igen, baromságot mondott. Igen, baromira nem pc a dumája. És igen, ismerünk másokat is (számunkra kedveseket) akik szintén mondaak néha elképesztő ökörségeket arab focistákról, meg öregecskedő feleségekről. De ahogy az ő esetében is, Koko esetében is azt mondom: ne azt nézd, mit sikerült kimondania, hanem azt, mit akart VALÓJÁBAN mondani.

Én támogatom ezt a kezdeményezést, és nagyon örülök neki, hogy a csoportképen olyan embereket látok együtt kiállni egy közös és igen szép cél érdekében, akikről tudom, hogy egyébként az alapkérdésben (vö. belpolitika) nem állnak azonos platformon.

Csak így tovább Magyaroroszág, és máris szebb lesz a világunk.