vrobee Creative Commons License 2006.11.13 0 0 16880
iVolános szemlélet ilyen helyeken már túl merev a féloldalas megjegyzésmezők ellenére.
Az biztos, de a rendes busztól el is várja az ember a menetrendszerűséget. Fontosnak tartanám ennek a megtartását ahol lehet, ha szűkítve is. A Taxibuszt én nem is Volánból képzelném el. Lehetőséget kéne adni arra, hogy az üzemeltetést elvállalhassa a Kiss Mihály & tsa. co. is, természetesen bizonyos garanciák mellett. Vállal majd rendelkezésreállási kötelességet (két mikrobuszból legalább egy jó, és vagy ő vagy a sógor épp józan...), meg valami alapvető színvonalat, azt hadd szóljon.

---

Minden "halállistás" mellékvonalat egyedileg kellene megviszgálni, de ahogy T.úr a különböző nickneveken előadta, sima mennyiségi szemlélet uralkodik most is, meg tervteljesítés.
Ebben én is egészen biztos vagyok. Nem hinném pl., hogy az utazási szokások részletes vizsgálata megtörtént. De az első kör nagy része szvsz. annyira egyértelmű eset: Ez bőven nem az összes jelenleg fölöslegesnek látszó vonal, csak "gallyazás", amikor szvsz. a szórásba nem nagyon esik bele olyan, ami nem odavaló (lehet ellenpélda, nekem is van). Abban teljesen biztos vagyok, hogy ez után meg kell állni, és elgondolkodni. Nem szabad így további vonalakat kinyírni. (A 28 vonalból talán 2-ért ha ejtenék könnyet. )
Megj. nem is fognak. Később ebben a ciklusban biztosan nem.

A mellékvonalak felszámolását az irodaházban kell kezdeni.
Irtad, csak nem értem.
1. nagy a vízfej, le kéne csapolni
2. fölöslegesen üzemeltetünk vasútvonalakat
Nem látom a közvetlen összefüggést.
Előzmény: Ali Ttaik-al-Rep (16876)