mioni Creative Commons License 2006.11.12 0 0 3388
off

Igen, bizony a Dark Arts háza táján fagyos szelek fújdogálnak, mi hárman szerkesztők gonosz kis boszorkányok vagyunk, mindenkit utálunk, és jobbra-balra hazudozunk, de minek is taglaljam - ezt mindenki tudja.

Karbalán. Nem akarok személyeskedni vagy ilyesmi, de nem tartod ironikusnak, hogy miután egy réges-régen lezárult félreértés mely épp a zavaros linkelgetős témában zajlott újból felszínre kerül, jól megbeszélitek itten, hogy hogyan lopjunk műveket egy oldalról?

Nyilván tisztában vagyunk vele, hogy ez a script nem egy hiper-szuper biztos védelem, és persze nem azt állítom, hogy mindenki, aki átrakja .doc-ba, .rtf-be akármibe azért teszi, hogy később majd valahova máshova feltöltse netre. De igenis ez előfordult már, nem egyszer, nem kétszer, így igazán hálásak lennék, ha nem az egyik legolvasottabb fórumon lenne az a téma, hogy hogyan küszöböljük ki a script problémát.

Enahma, igazából nem tudok mit mondani. Az első félreértés után sem tudtam már, sosem voltam jó konfliktus kezelésben. Akkor bocsánatot kértünk, elfogadtad, aztán meg rohantál az indexre panaszkodni és naná, hogy elfajultak a dolgok. És most, azt se tudom mennyi idő után, éveknek tűnik, megint felhozol valamit, hogy jól megcsámcsogjátok itt vagy én nem is tudom. Emberek lépjetek már tovább! Ha az apró kis sérelmeit babusgatja az ember, egyedül saját magának lesz rosszabb.

na jól van, nyilván most sem kellett volna megszólalnom, de ha valami problémátok van az oldallal, vagy konkrétan velünk legalább nekünk mondjátok könyörgöm, van vendégkönyvünk, e-mail címünk, fórumunk, amit csak akartok.