s.syl Creative Commons License 2006.11.12 0 0 68

Szia!

Mi egy hete jöttünk haza Párizsból, de mindenkinek azt javasolnám, hogy ha már kint van, Disneylandet ki ne hagyja! :-))

Mi Etap Hotelben szálltunk meg, ez hármunknak 53 Euro volt, de úgy emlékszem ugyanennyi két személynek is. Szerintem ennél olcsóbb nem nagyon van, és ez elég jó volt közlekedés szempontjából, meg amúgy is... :-) (La Villette - Etap, ha a sok Etap között keresgélsz)

Mi a neten találtuk meg a nyitvatartást is, disneyland.fr vagy valami hasonló címen... A belépő 43 Euro/fő csak a Parkba, 53 Euroért már a Studioba is beengednek. Ha csak egy napra mentek, akkor elég a Parkba menni, hiszen arra is kevés 1 nap. Nekünk szerencsénk volt, mert pont suliszünet volt kint, és így este 6 helyett este 10-ig volt nyitva a Park. :-)

Ha bementek, akkor mindenképp rohanjatok azokhoz a játékokhoz, ahol van Fast Pass jegy, hiszen azzal kemény órákat megspórolhattok, hiszen soron kívül bemehetsz a megadott időintervallumban.

Nem tudom hány napra mennétek, de nekünk a 4 párizsi napra, amiben egyik nap a Disneylandben, másik nap a Louvre-ban voltunk, elég volt fejenként egy 10-es metro gyüjtőjegy, ami 10,5 Euro volt, szóval jobban megérte, mint egy bérlet.

Nézd meg a Smartwings.com oldalt, ott január-februárra már elég olcsón tudtok jegyet venni, mi is így tettünk. :-)

Ja, és szerintem nem gáz, hogy télen mentek, most is hideg volt, de a játékokon úgyis mindegy! :-)))

Előzmény: dani83 (67)