ertet lenke
2006.11.12
|
|
0 0
144
|
Nem, nem ennyire egyszeru, mert a vilag bonyolult es osszetett. Es sokfele erdek es erzelem es lojalitas iranyitja az embereket. De szamomra van egy hatar, amit szerintem nem szabad atlepni, es ez az eroszak, mert az nagyon veszelyes. Az eroszak eroszakot szul, es ha olyan helyzetet teremtunk, ahol a rendoroknek kell rendet csinalni, akkor attol kodulunk, jaj nekunk. Mint tapasztalhattuk. Es az eroszakot altalaban megelozi a verbalis lincseles, ami fellazitja az emberben azokat a fekeket, amik visszatartjak az eroszakos cselekedetektol. Es szerintem ez a folyamat zajlik honapok ota, ezt szeretnem megallitani, mert ez csak nagyobb bajba sodor minket, nem javit a helyzeten! Csak ennyit szeretnek, ha ezt megertenek minel tobben. Hogy egy peldat mondjak, nem politikait. Ha el akar hagyni a hazastarsam, azzal, ha fenyegetem, megverem, lehet, hogy egy ideig felelmbol marad, de meg jobban fog gyulolni, es amint teheti lelep. Tehat nem ertem el azt, amit szerettem volna, hogy maradjon. Ellenben, ha el kezdek vele arrol beszelgetni, vitatkozni, hogy mi a franc baja van velem, hogyan lehetne valtoztatni, akkor lehet, hogy celt erek es marad. Lehet, hogy nem, es megy. De eselyem a szamomra pozitiv valtozasra csak ebben az esetben van. |
|