rendjel Creative Commons License 2006.11.11 0 0 10453

Karácsonyig azért nem tudsz maradni, mert szerintem már most egy új utat szervezel addigra:) Valahova, ami még csak a Te fejedben van...

De mostanra Áginak is meg Neked is jó utat kívánok, érezzétek jól magatokat, legyen szép időtök.

A Soproni erdők gyönyörűek most, 1000 színűek, még nem hullottak le a lombok. Sajnos jó bort sehol sem találtam, mindíg próbaként kértem 1 dl-t, és általában ott is hagytam a felét. Már ott is maszatolják a bort. A legjobb még a Cézár pincében volt, azt meg tudtam inni nagy nehezen. Kicsit siralmas, hogy egymás után zárnak be a szállodák, tönkremennek még a szanatóriumok is. Maróni, (volt Csepel üdülő) Lokomotív, Gyermek tüdőszanatórium, és még sorolhatnám. A Sziesztában a maga kb. 250 szobájából 40-ben voltunk talán. Gondolkoztam mi a csuda lehet az oka, de rájöttem, régen ezeket a szakszervezeti beutaltak tartották állandóan zsúfoltan. Most mindenféle kedvezményt adnak, tényleg nem drága, mi pl. 54000 Ft-ért voltunk 5 napot, jó szobában televizióval, hűtővel, fürdőszoba, skótasztalos (pardon svéd :)) reggeli, és választható ebéd,- vagy vacsorával, ami szintén svédasztalos. Nem kellett éhen maradni. De ha valaki teljesáron megy, az meggondolja oda menjen-e, vagy ennyi pénzből Tunéziába, vagy bárhová máshová külföldre. Valahol érthető is. A VIII. emeletre kértem a szobát, mert az erkélyről remek a panoráma. Az első ami szembetűnt, hogy a Sördombon tavasz óta "kinőtt" egy -nekem műszakinak- csodálatosan szép, statikailag pompás szerkezetű fából készült kilátó. Persze megmásztuk, nagyszerű építmény, és egész Sopron, és a környező hegyek látszanak. Szeptemberben adták át, erre a tegnapi Kisalföldben olvasom, előző éjjel a korlátokat letörték, összegraffitizték, szétszedték a rögzítő csavarokat, a villámhárítót letépték, mindent amit lehetett összerondítottak. 20 millió kár. Passz.

Előzmény: detty21 (10452)