mindenszentek Creative Commons License 2006.11.11 0 0 3515

Az más kérdés. hogy módjában áll megtenni, hogy így jelenjen meg.

talán inkább nem zárhatjuk ki hogy módjában áll.

...bevállalom hogy nem áll módjában

ill annyiban áll módjában hogy

Ti vagytok a világ világossága.

tehát minden szakállas bá pont annyira mint a nem szakállas bá.

én nem hallottam zörrenést hanem részben tudatosan nagyobbrészt v uannyira öntudatlanul zörrentettem.

szerintem.:-) amit kaptam azt inkább ahhoz hasonlítanám hogy a racionalista világképem megkínálódott egy péklapáttal.

szerintem mindekiben van csak nem "éber" állapotban...hanem mint "szunnyadó lehetőség".

...valójában mindenkit a mély énje vezérel...csak itt lehet ön-tudatosodni....   

a mély ént pedig lehet nevezni asztrológiai bolygótól kezdve számos "dolognak".

az ördög  ügyet nem értem...mert hogy az is mindenkiben benne van, ezek  a  személyiségterületek szimbólumai...főleg ha a Tao-t is prbóáljuk érteni, én legalább próbálom...beszélni nem tok róla....

nem nem utóbbi megszállott...mert akkor előbb elkülönült entitás...mi tapasztalatom ....szerint nincs (én vagyok az út...nem pedig x.y. ördög vagy jó isten) 

az ut bekedésedet illetően a Ti vagytok...és az Én vagyok dolgot tudom ismételni

...mi vagyunk...csak legtöbbnyire nem tudunk róla....

méghozzás makro szinten is mivel a makro és mikro megkülönböztése értelmetlen.

ez azonban tehát lehetőség...amiért meg kell dolgozni - szaabd akarat szimbolikája! mert az sem tény! hanem lehetőség -

makro szinten sincs grandiózus teremtő...

a gondolat teremt minden szinten...

tudományosan.... a nagy teremtő summa sok kicsi 

asszem ennek bizonyításához integrálni kellene ami nem az erősségem, mert deriválni mindenki tud, de integrálni csak az isten:-)))) hahaha    

Előzmény: guzmen (3512)