caterina3 Creative Commons License 2006.11.10 0 0 3119

Ez egy példázat akart lenni -- sajnálom, ha nem értetted -- arra, hogy a kóbor állatot ki lehet lőni... A mindenkori  "kóbor állatot" is lehet, hogy kétségbeesve keresi valaki... mint ahogy jelen esetben ez valóban így is volt! S  emiatt említettem...

A példázat szempontjából tök mindegy, hogy tényleg kilőtték-e az ebet, vagy más baja esett... Ugyanis általános síkra emelve minden kilőtt kóbor kutya esetében van elvi lehetősége akár még annak is, hogy pont őt keresi a gazdája, és csak elveszett...

És itt térek vissza hozzászólásod elejére: annak viszont elvi eshetősége sincsen, hogy az erdőben pórázon sétáltatott kutyák ott szabadon futtatott és vadásztatott agarak lennének. Ez fából vaskarika, és sajna semmi értelme...

(...mindössze arra alapoztad, hogy nem járult többet eléd a dog: Ennél picit többre alapozom a gyanúmat, ami valóban csupán gyanú: a gazdi utána hetekig kereste az ebet a szomszédos településeken is, én magam is segítettem neki plakátolni, és sehol soha többé nem látták a környéken. De valóban nem nem tudható, legfeljebb sejthető, hogy mi történt vele... Ennek viszont hozzászólásom magvához nem sok köze van.)

Előzmény: szg307 (3103)