Akkor egy érdekesség a magazin terjesztőinek. Pár évvel ezelőtt előfizettem az ÓM-ra. Mivel abszolút pontatlanul érkezett és idegesített, hogy már egy hete látom az újságosnál, mire kézhez kaptam a sajátomat, ezért természetesen lemondtam. Mivel a hibájuk nyilvánvaló volt, így szabadkoztak egy keveset, de korrektül visszafizették a pénzt a ki nem postázott lapok után.
E-nyáron viszont furcsa mód (több év után) újra elkezdték küldözgetni a lapot. Pedig én ugyan meg nem rendeltem tőlük. Eddig is rögtön iktattam a kukába az előfizetésre biztató csekket. Vagy feltámadt a lelkiismeretük (ha-ha), vagy valaki befizette helyettem mégiscsak a megrendelő csekket. Családtagjaim jelenleg tagadásban vannak, részletes, mindenre kiterjedő kihallgatásukat azóta is folytatom. :-) De mivel már nem a régi helyen lakom, így megintcsak nincs kedvem kivárni, míg hozzájutok a küldeményhez. Ezért persze rendben megvásárolom az újságosnál is. Ez legalább vígasztalhatja őket. A postás nem volt hajlandó visszavinni, mert állítása szerint ő kétszer ugyanazt a munkát nem végzi el az iránytól függetlenül. Úgyhogy mindenből lesz másolatom. Megtehetném, hogy felveszem a szerkesztőséggel a kapcsolatot, de egy eredménytelen telefonos kísérlet után ettől elálltam. Elvégre a múltban az én problémám rendezésekor is kénytelen voltam személyesen befáradni hozzájuk, hogy tegyenek valamit. Erre pedig most már nem nagyon érzek hajlandóságot.
Tehát itt szeretném megköszönni a terjesztőnek, hogy gondoskodik részemre becsomagolt, szamárfülmentes kópiák továbbításáról, ami még egyszer nagy kincs lesz.
Esetleg köszönöm annak a személynek (esetleg a családból), aki kérésem ellenére megrendelte újra a lapot és anyagi hozzájárulásával ily gondolkodásra késztetett engem.
Ja, és éljen a Világbéke!