Elnézést, nem akarok úgy tűnni, mint aki most itt tönkrevágja azt a lehetőséget, hogy mindenki felsorolja élete legjobb fanficjeit, de Eta ötlete nem erről szólt. Idézném a boldingos részt hozzászólásából:
"De ne a kedvenc sztorik címét és elérhetőségét küldjétek el, hanem az általatok ismert, bárhol utolérhető sztorikét"
Én úgy értelmeztem, hogy a tárhely, melyet kialakítanánk arra lenne jó, hogy mindenki (saját feleősségére) válogasson sok, rengeteg, adott esetben különböző minőségű fic közül.
Ez a gondolat nagyon tetszett, természetesen azzal sincs bajom, ha emberek kiemelten ajánlanak dolgokat, de akkor egyszerűen csak nézzük meg Eta gportálos lapján a "Te kedvenc történeted" részt. Én úgy gondolom, hogy ez a linkgyűjtemény éppen azért lehet jó, mert nem azonos az emberek izlése és néhány ritkaságot leszámítva, amit mindenki kedvel, nem ugyanazokat ajánlgatnánk, ha "kedvenc-ficek" gyűjteményét akarnánk létrehozni.
Nekem ez a megoldás jobban tetszene, mert újszerű és valóban segítene azokon, akik merengő-hiányban szenvednek (ugyanis a merengő olvasása nem csak a legtökéletesebb ficek elolvasásával egyenlő - az én tapasztalatom szerint, elnézést persze), de ha mindenki csak a kedvenceit szeretné közkinccsé tenni, azt is túlélem, csak akkor erre már van lehetőség Eta portálán, kár őt "dolgoztatni"... ;-)