Kulimász Creative Commons License 2006.11.09 0 0 4722

Sziasztok!

Megosztok veletek némi szervíztapasztalatot (1,6-os Lacsi rossz úton kopog elöl):

1. Először a veszprémi Oster-be vittem, mert épp a környéken nyaraltam és mivel a 60 ezres szerviz is aktuális volt, gondoltam egyúttal megnézetem a kopogást is. Diagnózis: Jobb oldali toronycsapágy. Gariban cserélték, de a kopogás nem szűnt meg. Vissza oda már nem tudtam vinni, mivel letelt a nyaralás.

2. Következő állomás Chevrolet Perfekt. Ők hátulról hallották a kopogást, ki is cserélték a stabilizátor szárat, egy gumibakot, valamint a kézifékbowden rögzítőt, szintén gariban. De a kopogás továbbra is maradt.

3. Mivel már 4 alkatrész ezekszerint találomra lett kicserélve, gondoltam pontot teszek az ügy végére, és elvittem a váci szervizbe, hiszen már annyi jót hallottunk róluk. És ugyan okozott némi fejtörést számukra a "kopogó szellem" kiűzése, de végül is sikerült. A jobb oldali motortartó bak volt a ludas. Úgyhogy - bár szerintem nem sok szükségük van a reklámra - tényleg le a kalappal Kornélék szaktudása előtt, mindenkinek tudom javasolni a váci szervízt!

K.