Zsumano
2006.11.08
|
|
0 0
90
|
Kanadai juhászunk üzent új otthonából:
Kedves Zsuzsa mama!
Megérkeztem végleges otthonomba - gondolom -. Igaz kicsit megijedtem még az autóból sem akartam kiszállni mert az ajtó kinyitása után az ott lakó kutyák jöttek és szaglásztak. Remegtem míg a szakálas manusz kiemelt a hátsó ülésről. Az udvaron jöttek az érdeklődők rohamai két Basset akik már igen öregecskék (fiú 10 és lány 9 évesek) egy német Vizsla lány (6 éves) egy aranyos Husky gyerek lány (5 hónapos) aki a gazdi szerint életében először engem ugatott meg és végül jött egy ormótlan fekete testű - fehér fejű panda foltozású idétlen turmix szuka (1 éves) aki zaklatott amíg alám nem szagolt. Nagyon nagyon féltem tőlük, de a gazdim bevitt egy helységbe ahol kaptam vizet és ismét vacsorát mert amit a menhelyen kaptam azt Rétság környékén az autó hátsó ülésére kitettem a gazdi (a szakálas) megállás után rögvest kitakarított valami mező szélén míg a szőke hosszú hajúval elmentünk sétálni. Nem bántottak sőt simiből volt bőven amit már rég kaptam én sok nyelves puszival viszonoztam. Most a pihe puha paplanomon alváshoz készülődők. Később ha nem zavarok íratok még levelet valamelyik gazdival és azt mondták lesz fénykép is.
Csókólom Prücsők
U.i: Prücsők-nek neveztek el és remélem jó helyre kerültem az első este finom és jó volt. Igaz hosszú volt az autózás,de kibírtam pisi kaki nélkül csak a vacsi elől ne jött volna vissza az rossz volt,de meg sem szidtak miatta.
Az ott maradt társaknak üzenem ilyen jó helyre kerüljenek minimum. |
|